Ah, tänään oli kiva tunne lähteä töistä paras myyntipäivä takana. Fiilis oli mahtava ja ajattelin että nyt kun on jo kolme viikkoa ollut täysin tipattomalla, niin eiköhän sitä tänään voisi juhlistaa hyvää viikkoa lasillisella punaviiniä rakkaan kanssa. Ehkä. No, tekisin päätöksen vasta hikijumpan jälkeen. Funtsin että jospa poikaystäväni olisikin yllättänyt minut romanttisesti ja kotona odottaisi punaviiniä tms...

No kun pääsin kotiin, niin poikaystäväni olikin juonut jo neljä olutta ja pelasi pleikkaria äänet täysillä. Kävi se sitten nostamassa mulle tosi herkullisen itsetekemän salaatin pöytään ja vesilasin, sen jälkeen palasi takaisin pelaamaan.

Olin tosi pettynyt. Tiesin että pitäisihän sitä olla kiitollinen siitä salaatista, mutta jotenkin vain ärsytti niin kovasti se, että miten voi olla niin kova vimma päästä juomaan, ettei voi edes syödä yhdessä saatikka ottaa yhdessä ensimmäiset maljat?!

Söin salaatin, vaihdoin vaatteet ja häippäsin kaupunkiin. Keskustassa oli Muotipäivät ja päätin laittaa korkkarit jalkaan, punaa huulille ja lähteä katselemaan muotinäytöksiä. Kaljan sijasta ostin kahvin. Lopulta päädyin osallistumaan korkkarijuoksuun ja mulla oli tosi kivaa. Kotiin tulin sitten leffan ja karkkipussin kera.

Poikaystävä on vielä pubissa ja minulla jatkuu kolmas viikko tipattomana. Hei, ens viikonloppuna onkin sitten lupa nauttia skumppaa itsekurin ja sinnikkyyden kunniaksi .